Надіслати запит Приєднуйтесь до Sii
Надіслати запит Приєднуйтесь до Sii
top-image
    Назад

    Get Digital Summit 2024 наближається! Реєструйся та підніми свої технологічні знання на новий рівень.

    22-24 жовтня 2024 року відбудеться четверта конференція Get Digital Summit, безкоштовна технологічна конференція Sii, яку вже відвідали тисячі учасників. Цього року конференція організована трьома центрами компетенцій Sii в Польщі – Digital, Emberdded та Cybersecurity – і буде присвячена таким темам, як AI, програмування, вбудовані системи та кібербезпека.

    Get Digital Summit 2024 – це подія, орієнтована на людей, які захоплюються технологіями та їх тенденціями, а також на всіх, хто бажає оновити або розширити свої знання в ІТ-сфері. Це також можливість отримати новий досвід та поглянути на різні аспекти технологій очима провідних консультантів та архітекторів з Sii Poland: Vadim Peczyński, Senior Software Engineer, зі своєю доповіддю: «Твоя власна модель AI в .NET»,  Łukasz Ryński, Solution Architect, з доповіддю: «Практичний підхід до міграції рішень у хмару AWS», а також Paweł Czapiewski, Subject Matter Expert, з темою: «Edge AI – огляд, технологічні інсайти, майбутні напрямки».

    Учасники конференції також зможуть скористатися знаннями та досвідом зарубіжних ІТ-легенд, серед яких:

    • Jacob Beningo – провідний консультант і тренер в області вбудованих систем, що підтримує компанії по всьому світу в створенні інноваційних рішень, поділиться своїми знаннями на тему безпеки вбудованих систем.
    • Stephen Toub – інженер-програміст, партнер в команді .NET в Microsoft. Визнаний фахівець у галузі .NET-технологій та управління даними. Його доповідь буде присвячена штучному інтелекту в .NET. Він розповість про те, як легко почати впроваджувати функції на основі штучного інтелекту в .NET-додатки та сервіси.
    • Osman Agirbas, Managing Director of Digital Products and Technology в Interhyp Gruppe, поділиться досвідом міграції 25-річного моноліту з 6 мільйонами рядків коду на мікросервіси в своїй презентації: «Перехід від моноліту до мікросервісів у великій FinTech-платформі: добре, погано і потворно».
    • Daniel Whitenack, Founder & CEO Prediction Guard, спробує відповісти на питання про те, як компанії можуть безпечно, відповідно до нормативних вимог і конфіденційно управляти робочою організацією на основі штучного інтелекту. У доповіді «Принципи роботи приватних, безпечних додатків GenAI» будуть розглянуті подібності та відмінності між традиційними додатками та додатками GenAI з точки зору захисту даних та моделювання потоків.

    Ти готовий підняти свої знання про технології на новий рівень? Познач дату 22-24 жовтня у своєму календарі та зареєструйся на Get Digital Summit 2024 вже сьогодні.

    Вам також може сподобатися

    Більше новин

    SUBMIT

    This content is available only in English version.

    Are you sure you want to leave this page?

    This content is available only in one language version.
    You will be redirected to home page.

    Are you sure you want to leave this page?